Aanbod

Verlies en Verlangen biedt vakmanschap op het gebied van coaching, advisering, trainingen en re integratie voor particulieren en bedrijven.

Individuele coaching

  • Particuliere coaching (individueel- en relatiebegeleiding)
  • Zakelijke coaching of trajecten
  • Re-integratietrajecten (coaching, Spoor 1,2 en 3 en UWV-trajecten). Deze trajecten zijn per 1 januari 2022 ondergebracht bij FITkracht re-integratiediensten

Relatieweekend

Twee maal per jaar biedt Verlies en Verlangen een relatieweekend aan voor gezonde relaties die onder druk staan door een (nog) onvervulde kinderwens.

Trainingen

Onze trainingen zijn 1 januari 2023 ondergebracht bij Amplio Academie. De trainingen worden aangeboden door Maya Meerbeek en Bart Putman.

  • Training omgaan met rouw en verlies voor professionals
  • Training coaching bij een onvervulde kinderwens voor professionals

Meetinstrumenten

ODC Analyse
ODC staat voor Odin Development Compass. Het is een meet instrument om iemands onbewuste drijfveren in beeld te brengen. Dankzij deze meting krijg je je krachten en onbenutte talenten in beeld. Maar ook je overlevingsstrategieën die vaak veel energie kosten.

VAR2
Gevalideerde vragenlijst om inzicht te krijgen in duurzame inzetbaarheid en re-integratiemogelijkheden van gezonde en (deels) arbeidsongeschikte medewerkers. De analyse geeft inzicht in fysieke, mentale, sociale en stressgerelateerde componenten.