Werkwijze

Een betekenisvol verlies zoals een kinderwens kan zo groot voelen dat er lichamelijk, emotioneel, spiritueel en gedragsmatig veranderingen kunnen plaatsvinden. Het verwerken van een verlies doet pijn en is vermoeiend het raakt je in de basis en in je relatie. Door aandacht te geven aan datgene wat pijn doet en verdriet brengt en contact te maken met je innerlijke wijsheid werk je aan je eigen rouwproces en kan er ruimte ontstaan voor nieuwe verlangens en persoonlijke groei.
Onze coach lost het probleem niet op en neemt de pijn niet weg maar leidt je naar een weg die de emoties hanteerbaar maakt en het verlies een plek kan geven in je bestaande leven.

Iedereen zal zijn eigen verlies op zijn manier ervaren en doorlopen. Aan de hand van systemisch werk, lichaamswerk, provocatieve coaching, visualisaties en oplossingsgericht werken we aan:

  • Inzicht in verliesprocessen
  • Inzicht in je eigen kracht
  • Inzicht in je eigen verlangens

Voorafgaande aan een individuele- of relatiecoaching vindt een intake gesprek plaats. Hierin wordt aandacht besteed aan het behandelplan en aan de persoonlijke wederzijdse klik.